POPAS BAND

joi, 12 martie 2015

ScoalaChitara.ro




          Nu are sens să vă spun despre el că este talentat și știe să-și folosească instrumentul, nu are sens să vă spun că este carismatic și extraordinar, pentru că asta o puteți vedea ori de câte ori mergeți la un concert POPAS. Este băiatul cu chitara ce stă aproape mereu in dreapta cum vă uitați spre scenă!
          Numele lui este Florin Șerban și a început să cante la chitară la vârsta de 15 ani!
Ceea ce este mai puțin cunoscut, este că acum el are o școală de chitară. Un proiect frumos ce permite tuturor oamenilor indiferent de vârstă să învețe tainele acestui instrument minunat.
          Dacă nu îl vedeți pe scenă alături de POPAS Band, îl găsiți cu siguranță la ScoalaChitara.ro, în centrul Bucureștiului, pentru mai multe detalii accesați  http://www.scoalachitara.ro/ sau https://www.facebook.com/scoalachitara.ro.
        Chitara este unul din cele mai vechi și mai răspândite instrumente cu un sunet special și unic în funcție de emoția cu care interpretează muzicianul. De aceea vă recomand cu toată caldura ScoalaChitara.ro, deoarece aici veți învăța nu umai muzică ci și cum să vă exprimați sentimentele prin muzică.

So till next time check this out!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu